Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان ، از زمان ظهور فیلم‌های رده سنی بزرگسال در سال ۱۹۸۰، کمتر کسی فکر می‌کرد که به دلیل مخاطب محدود این نوع فیلم‌ها در گیشه موفق ظاهر شوند. فیلم‌هایی که در این رده سنی ساخته می‌شوند، بر خلاف فیلم‌های دیگر که معمولاً برای دسته PG-۱۳ (نامناسب برای کودکان زیر ۱۳ سال) هستند، از سوی هالیوود کمتر مورد حمایت قرار می‌گیرند و بودجه کمتری به آن‌ها اختصاص داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم سینمایی «ددپول» یکی از این فیلم هاست که از سال ۲۰۱۶ در صدر این لیست قرار گرفت و در سال ۲۰۱۸ نیز قسمت دوم این فیلم سینمایی جایگزین قسمت نخست شد. موفقیت «ددپول ۱» شگفتی ساز شد و ۷۸۰ میلیون دلار فروش داشت. در حالی که تنها ۵۸ میلیون دلار بودجه به آن اختصاص داده شده بود. فیلم سینمایی «جوکر» هم در حدود ۶۰ میلیون دلار بودجه داشت و تا کنون به فروش ۹۰۰ میلیون دلاری رسیده است.

در ادامه ۵ فیلم پرفروش تاریخ که برای رده سنی R یا بزرگسال ساخته شده اند را معرفی می‌کنیم. در رتبه بعدی پرفروش‌ها فیلم‌های سینمایی «لوگان»، «مصائب مسیح» «پنجاه طیف خاکستری» و «تد» قرار دارند.

«جوکر/ Joker»
فروش جهانی:۹۰۰ میلیون دلار

فیلمی در ژانر هیجان انگیز روان شناسانه به کارگردانی تاد فیلیپس است که امسال فراتر از انتظار ظاهر شد و حالا به فیلم‌های میلیاردی سینما نزدیک شده و حتی سودآوری آن با فیلم «انتقام جویان:جنگ ابدیت» مقایسه می‌شود. گفته شده کمپانی برادران وارنر که از سودآوری فیلم اطمینان نداشته بودجه کمی را به آن اختصاص داده است.

این فیلم داستان یک کمدین به نام آرتور فلک را روایت می‌کند که پس از شکست خوردن در زندگی خود به یک شخصیت تبهکار تبدیل شده و به خاطر حرفه ای که دارد، لقب جوکر(دلقک) را برای خود انتخاب می‌کند. این فیلم به دلیل صحنه‌های خشونت آمیز فراوان مورد انتقاد‌های زیادی قرار گرفت.

«ددپول ۲/Deadpool ۲»
فروش جهانی:۷۸۵ میلیون دلار

این فیلم توسط دیوید لینچ کارگردانی شده و دنباله قسمت نخست این فیلم است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. ددپول بر خلاف دیگر فیلم‌های ابرقهرمانی کمپانی مارول از مضامین طنز نیز بهره برده که شاید نقطه قوت این فیلم نیز محسوب شود. بودجه این فیلم در مقایسه با قسمت قبلی تقریباً دو برابر شد، اما افزایش فروش چشمگیری را تجربه نکرد.

ددپول ۲» ادامه داستان شخصیت وِید ویلسون است که بعد از رسیدن به قدرت‌های ویژه ابرقهرمانی هیچگاه نمی‌میرد. او در این قسمت با شخصیتی جدید آشنا می‌شود که توانایی سفر در زمان را نیز دارد. او از این توانایی استفاده می کند تا به گذشته باز گردد و اشتباهات خود را جبران کند.

«ددپول/Deadpool»
فروش جهانی:۷۸۵ میلیون دلار

موفقیت اصلی مارول با شخصیت ددپول در این فیلم به کارگردانی تیم میلر رقم خورد و با وجود بودجه اندکی که به آن اختصاص داده شده بود، فروش خوبی را تجربه کرد و تمام پیش بینی‌ها را به هم ریخت. آن هم در ماه فوریه که زمان مناسبی برای اکران فیلم‌های ابرقهرمانی نیست.

در این فیلم شخصیت وید، به بیماری سرطان مبتلا می‌شود و شخصی مدعی می‌شود که می‌تواند او را درمان کند. وید که چیزی برای از دست دادن ندارد، خود را به او می‌سپارد و با شیوه‌های عجیبی درمان شده  و با نیروی ابرقهرمانی خود یعنی نامیرا بودن مواجه می شود.

«ماتریکس: بارگذاری مجدد/ The Matrix Reloaded»
فروش جهانی:۷۴۲ میلیون دلار

این فیلم، دومین قسمت از سه گانه محبوب ماتریکس است که به کارگردانی واچوفسکی‌ها ساخته شده بود و کیانو ریوز بازیگر مشهور این روز‌های هالیوود نیز در آن به ایفای نقش پرداخت. ماتریکس به نسبت فیلم‌هایی که تا کنون معرفی شده اند، خرج بیشتری داشته (۱۵۰ میلیون دلار)، اما باز هم فروش ۷۴۲ میلیون دلار آن، این فیلم را در بین بهترین‌های بزرگسال قرار داده است.

فیلم سینمایی ماتریکس ۲، روایتگر اتفاقات پس از نسخه اول فیلم است؛ شخصیت نئو با بازی ریوز برای یافتن جواب سوالات خود به سراغ طراح ماتریکس می‌رود.

«آن/It»
فروش جهانی: ۷۰۰ میلیون دلار

این فیلم تنها با ۳۵ میلیون دلار به کارگردانی اندی موشیاتی ساخته شد. این فیلم در زمان اکران خود بیشترین فروش افتتاحیه در بین فیلم‌های ترسناک را رقم زد. قسمت دوم این فیلم نیز امسال با بودجه بیشتری ساخته و اکران شد که البته با موفقیت زیادی همراه نبود.

داستان این فیلم زندگی هفت کودک در شهری به نام دِری است که با اقتباس از کتابی نوشته استیون کینگ رمان نویس مشهور ژانر وحشت ساخته شده است. این هفت کودک در مواجهه با یک دلقک دچار وحشت شده اند و سعی دارند بر ترس غلبه کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید

متخصص اعصاب و روان با تاکید به عوارض اختلال افسردگی گفت: توجه نکردن به این بیماری باعث مزمن شدن بیماری افسردگی شده و کنترل آن نیز دشوارتر می شود، هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد در روابط بین فردی، شغل و فعالیت‌های روزمره بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد و فرد باید برای درمان اقدام کند.

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بروز اختلال افسردگی در برخی افراد اظهار کرد: فردی که خلق گرفته دارد، علاقه‌ها و لذت‌های قبلی را از دست داده و همراه آن تعدادی از علائم مانند کاهش انرژی، تغییراتی در خواب، اشتها، تغییراتی در انگیزه، احساس گناه و کاهش تمرکز را داشته باشد و اگر این علائم در بیشتر ساعت‌های روز و حداقل دو هفته تداوم پیدا کند، فرد به اختلال افسردگی مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه افسردگی می‌تواند سرچشمه بسیاری از مشکلات برای بیمار شود، افزود: بی‌خوابی مداوم فرد افسرده بر ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد یا الگوی تغذیه‌ای فرد را تغییر داده و روابط بین فردی بیمار مبتلا به افسردگی در خانواده و بین همکاران دچار مشکل می‌شود.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: این حس ناخوشایند افسردگی باعث بروز تغییراتی در رفتار فرد مبتلا شده و این اتفاق باعث می‌شود که اطرافیان او هم از این موضوع دچار آسیب شوند، اگر این علائم ماندگار باشد و باعث شود که فرد کارهای روزمره خود را انجام ندهد و حوصله انجام هیچ کاری و رفتن به محیط‌های شاد و شلوغ را نداشته باشد، باید به فکر درمان بود.

وی در خصوص شیوع این بیماری در سنین متفاوت اظهار کرد: احتمال بروز بیماری افسردگی در تمام سنین وجود دارد و درمان آن متفاوت بوده و تشخیص این بیماری در سنین زیر دبستان مشکل بوده و از نظر مشاهده رفتار فرد بیمار به ابزارهای ویژه نیاز دارد، اگر فردی در سنین جوانی افسردگی داشته باشد، احتمال بروز این بیماری در دوران سالمندی هم وجود دارد، علاوه بر این برخی افراد بدون سابقه قبلی به دلایلی ممکن است در دوره سالمندی به افسردگی مبتلا شوند.

عامل بروز بیماری افسردگی چند فاکتوری است

عمرانی فرد در مورد علل بروز بیماری افسردگی خاطرنشان کرد: مانند همه اختلالات روانپزشکی عامل بروز بیماری افسردگی هم چند فاکتوری است، عوامل ژنتیکی، زمانی که سیستم عصبی در دوران جنینی شکل می‌گیرد و اتفاق‌هایی که برای مادر رخ می‌دهد، در بروز بیماری افسردگی فرزند بی‌تأثیر نیست، همچنین تغییرات مواد درون بدن، عوامل روانی و اجتماعی مانند استرس‌ها، وقایع ناراحت‌کننده در خانواده و محیط کار مجموعه‌ای از عواملی است که باعث می‌شود، فردی مبتلا به این بیماری شده و اختلال افسردگی در او شدت پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: لازم است بدانیم توجه نکردن به افسردگی باعث مزمن شدن این بیماری شده و کنترل آن هم مشکل‌تر می‌شود و هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و این عملکرد می‌تواند در روابط بین فردی، شغل، فعالیت‌های روزمره و در مراقبت فرد از خود اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: علائمی مانند کم‌خوابی، مشکل در تمرکز، پراشتهایی یا کم اشتهایی هر کدام عوارضی را برای فرد افسرده به همراه دارد و در اختلال افسردگی‌های شدیدتر هم فکر کردن به مرگ از جمله عوارض ناگواری است که احتمال دارد برای فرد افسرده رخ دهد و خانواده را درگیر کند.

متخصص روانپزشکی با بیان اینکه توصیه‌های اطرافیان برای مبارزه با این بیماری به فرد مبتلا کمک‌کننده است، گفت: توصیه‌ها نباید جنبه دستوری داشته باشد و اعضای خانواده باید سرزنش کردن بیمار را کنار بگذارند، شرایط و محیط پرتنش را برای بیمار تعدیل کنند تا او بتواند از نظر رفتاری تا اندازه‌ای فعال شود و احساس مفید بودن کرده و حس بی ارزش بودن نکند.

کد خبر 749247

دیگر خبرها

  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • ۱۳ کتاب پرفروش شعر در نمایشگاه کتاب
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید